Lappalou

jacqueline - lappalouOntwerpster Jacqueline bedenkt elke dag weer iets nieuws om haar grote passie voor dekens in kwijt te kunnen. Wat ooit begon met een persoonlijke opdracht is uitgegroeid tot een bijzondere Lappalou-collectie van krukjes, kussens, slingers en meer.

Omdat Lappalou niet alleen mooi is maar ook duurzaam, zijn alle producten handgemaakt. Elk detail, elke festonsteek, knoop- of riemsluiting wordt met evenveel zorg aangebracht. En dat is nou het bijzondere aan Lappalou. Mooi mensenwerk.

werkplaats lappalou

Alle producten worden in de Sociale Werkplaats van Sherpa met de grootste zorg gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Jacqueline houdt er in het ontwerp al rekening mee dat de nieuwe Lappalou-producten stapsgewijs in elkaar gezet kunnen worden door de Sherpa-medewerkers. Dat vergt aan het begin extra begeleiding maar zodra ze het onder de knie hebben, weet je zeker dat elk krukje, elk kussen met evenveel toewijding en finesse wordt afgeleverd.

‘Het geeft zoveel voldoening om dit samen met hen te maken. Het is een extra Lappalou-element dat je niet kunt verwoorden maar wel voelt!’