Informatie

Verzendkosten

De verzendkosten worden automatisch weergegeven bij de bestelling van het product. Voor de verzendkosten binnen Nederland hanteren wij de volgende tarieven:

- Brievenbuspost tot 100 gram € 1.00
- Brievenbuspost boven de 100 gram € 2.95
- Pakketpost € 4.95
- Bij besteding van € 45,- of meer zijn de verzendkosten gratis

Verzenden België en Duitsland

- Brievenbuspost tot 100 gram € 3.75
- Brievenbuspost boven de 100 gram  € 6,-
- Pakketpost tot 30 kg € 9,25
- Bij besteding van € 75,- of meer zijn de verzendkosten gratis

Verzenden Groot Brittanië

- Pakketpost tot 30 kg € 15,50
Bij besteding van € 75,- of meer bedragen de verzendkosten € 9,50

Verzenden Frankrijk

- Pakketpost tot 30 kg € 14,50
Bij besteding van € 75,- of meer bedragen de verzendkosten € 9,50

Woon je in een ander land en wil je iets bestellen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ophalen / Bekijken

Alle online artikelen kunnen vrijblijvend op afspraak bekeken of opgehaald worden.

Levertijd

De levertijd is 2 tot 4 werkdagen. Indien je het pakket met spoed wilt ontvangen kan je het beste even per email contact met ons opnemen. We zullen ons uiterste best doen om de verzending zo snel mogelijk te laten verlopen en je een duidelijk indicatie geven van de levertijd. Indien een product niet meer voorradig is, nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op om je een indicatie te geven van de levertijd. Aangezien wij onder meer samenwerken met sociale werkplaatsen kan er sprake zijn van uiteenlopende levertijden.

Retourneren

Wij doen ons uiterste best onze producten in de webwinkel zo goed mogelijk te omschrijven en te fotograferen. Ruilen mag altijd zonder opgave van reden binnen een periode van 14 dagen na ontvangst van het product. Je dient hiervoor een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wel moeten de product(en) compleet en ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd. De kosten voor de retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Zodra wij de geretourneerde product(en) hebben ontvangen, krijg je zo snel mogelijk het aankoopbedrag terug.

Betaling

Alle op deze site vermelde prijzen zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. 
De betaling dient volledig binnen 7 dagen na besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Indien de betaling na afloop van deze termijn niet is ontvangen, worden de artikelen door ons weer vrij gegeven voor de verkoop en wordt de overeenkomst automatisch ontbonden. Je kunt bij ons betalen met iDEAL, Creditcard of via bankoverschrijving.

Overboeking

Je kan het bedrag van de bestelling overmaken naar; I am Recycled te Nijmegen, reknr. NL66RABO01351.80.589 o.v.v. het bestelnummer. Na ontvangst van jouw betaling zullen we de bestelling verzenden.

iDEAL

Als je bankiert via het internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kan je via onze site op een veilige manier direct elektronisch de betaling van de bestelling regelen. Na het plaatsen van je bestelling kies je voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin je de bank waarbij je online bankiert kan selecteren. Je volgt dan de procedure die je gewend bent bij het internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt en kunnen wij de bestelling direct in behandeling nemen.

I am Recycled

Onze producten bestaan vaak uit hergebruikte materialen of restmaterialen waarop gebruikssporen aanwezig kunnen zijn. Bij elk product zoeken wij naar de juiste balans in het behoud van de unieke en authentieke uitstraling met een maximale kwaliteit. Je kan onze producten altijd vrijblijvend komen bekijken.

Ter voorkoming van onnodig afval maken wij bij verzending, waar mogelijk, gebruik van tweedehands of restpartijen dozen.

Indien je nog vragen hebt kan je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..