Nieuwe tijden breken aan!

29 augustus 2016

Nieuwe tijden breken aan!

Ik heb het genoegen namens het team van I am Recycled ons nieuwe teamlid aan te kondigen en welkom te heten in ons midden: DAVE!
Dave komt ons versterken met de werkzaamheden in en rondom I am Recycled. We zijn heel blij met onze nieuwe collega en kijken uit naar de samenwerking!
Welkom Dave!

Van oud naar nieuw!

De laatste paar weken zijn we veel bezig met o.a leuke oude kastjes, stoeltjes en bijzetters te scoren, door de tijd heen overleven er alleen de betere kwaliteit meubels en daar valt van alles mee te doen met wat handigheid en creativiteit!

Een lief klein kastje in een nieuw roze jasje en een nieuwe knop: made by DAVE

 MG 0076

Klein nachtkastje van oud naar blauw met goud: made by NANDA

Kastje Nanda en Dave

De klok in huis tikt door en willen allemaal iets nieuws, iets meer nieuw dan dáárvoor.
De tijden veranderen en smaken verschillen, en wat oma in huis had staan, zouden we nu niet meer willen.
Maar toch, die oude spullen hebben kwaliteit.. en waar wij van houden.. duurzaamheid.
Zo kreeg ik hier een kastje en stak deze in een nieuw jasje! : made by ME (Anne)

Kast Anne Voor

Kast Anne Work in Progress

Kast Anne Eindresultaat

Kast Anne Detail

Mini stoel knallend zalm: made by NANDA

krukje Nanda

We hopen nog meer leuke items te gaan vinden en deze op te knappen.
Voorlopig lopen de zaken goed en hebben we veel plezier in wat we doen, de locatie word alsmaar leuker en het publiek begint langzaam meer binnen te stromen, zo hebben we vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 September op locatie o.a onze ruimte opengesteld voor Welzien en Vrolijk brein die hier in samenwerking met meerdere kunstenaars een expositie door het gehele pand organiseren, uiteraard is iedereen van harte welkom een kijkje te komen nemen!

Groetjes

Anne,
I am Recycled

Update

10 juni 2016

Update

Hoi!

In mijn laatste blog vertelde ik dat wij zijn gestart met het opknappen van de locatie. Nou, inmiddels is het klaar en zijn wij hier volop aan het werk!
Wat misschien wel even leuk is om te vertellen over de locatie:

 MG 0164

 

 MG 0155 Edit


wij zitten dus in een oud schoolgebouw van de Montessori in Nijmegen. Hier worden schoollokalen verhuurd aan kleine ondernemers. Zo zijn hier kunstenaars met een atelier, filmmakers, beeldhouwers, Mindfullness, een micro-bierbrouwerij en nog veel meer! Een leuk uitje dus om een keer te komen rondkijken!
De afgelopen weken zijn we op zoek geweest en op pad gegaan naar inspiratie voor nieuwe spullen. Zo zijn we naar Loods 5 in Amersfoort geweest, een groot warenhuis met allerlei deco spullen en zijn we meteen ook maar even doorgereden naar Nijhof in Baarn, een soortgelijk warenhuis. Gezelligheid mag niet ontbreken dus hierna zijn we geeindigd bij lá place. Hier hebben we onder het genot van een enorme pizza onze hersens laten kraken met nieuwe ideeën! (haha).
In de trant van onze zoektocht naar inspiratie, hebben Nanda en ik in allerlei tijdschriften zitten scheuren en onze zelfgemaakte muur beplakt met de afbeeldingen die ons aanspraken een soort "moodbord-wall of fame” ter inspiratie.

 MG 0180

 

 MG 0181

Hebben jullie misschien nog ideeën om over te schrijven? Het mag vanalles zijn, een idee voor een product, leuke plaatjes, quotes of suggesties voor de site of misschien wel een onderwerp waar je mij over wilt zien schrijven, alles is welkom!!!

Groetjes

Anne,
I am Recycled

Bijna klaar!

12 mei 2016

Bijna klaar!!!

Hallo allemaal,

Vorige keer heb ik jullie geschreven dat we een locatie hebben gevonden en aan de slag zijn gegaan met verven, klussen en poetsen. Het was hard werken, maar, het is gelukt! Samen met het I am Recycled team hebben we hard gewerkt en zijn we erin geslaagd binnen 3 weken alles zodanig klaar te hebben om in te gaan richten!

20160512 bijna klaar

De eerste dag zijn we begonnen met het witten van de muren, het poetsen van het keukentje en de vensterbanken etcetera. Dat was best nog een werkje aangezien wij in een oud schoolgebouw zitten. Dus we kwamen kauwgom tegen op de gekste plekken en propjes aan het platfond! De dagen en de weken die daarop volgden hebben we veel tripjes naar de Karwei gemaakt voor o.a. schotten om de ruimte af te sluiten, verf voor een leuk kleurtje een alles wat bij klussen komt kijken.

20160512 bijna klaar 4

De samenwerking ging super top! Iedereen pakt wat op en doet zijn/haar best om er een leuke plek van te maken. We kunnen niet wachten om te gaan decoreren!

20160512 bijna klaar 2

Ondertussen gaat het werk natuurlijk gewoon door en zijn er nieuwe producten binnengekomen. Namelijk nieuwe bankjes kist met nieuwe stofjes en nieuwe looks! (te zien op de site).

En onze krukjes zijn vanaf volgende week te koop in de winkel WOW Duurzaam Design te Leiden!

Ben jij ook benieuwd naar het resultaat?

Blijf op de hoogte!!

Groetjes
Anne,
I am Recycled

VAN START!

20 april 2016

VAN START!  

Hallo mensen!!

Het is zover! Van webshop naar work-shop!

20160417 Afbeelding voor Blog joepie

Vandaag hebben wij het contract getekend en de sleutel ontvangen voor het pand waar wij I am Recycled verder gaan uitbreiden, dat wil zeggen, een showroom/winkel en werkplaats. Dit kon natuurlijk niet ongevierd blijven zonder champagne en taart!!

20160417 Afbeelding voor Blog proost

De komende weken gaan we dus hard aan de slag met het opknappen van een oud school lokaal! Maar geen zorgen, de webshop blijft gewoon bestaan!

Wij hebben er zin in!! 

Blijf op de hoogte!

Groetjes, 

Anne 

-I am Recycled

Het werd tijd voor iets nieuws!

15 april 2016

Maar wat? En hoe? Zodoende begon het brainstormen…

Samen met grafisch vormgeefster Jenny Poelen is het idee ontstaan om een unieke kruk te gaan ontwerpen die qua uitstraling en ‘feeling’ aansluit binnen het concept van I am Recycled.

Na enig webonderzoek en tripjes op zoek naar inspiratie, stuitte we, op wat wij vinden, een supergaaf oud-industrieel krukje. Dit oude krukje was weliswaar in een vervallen staat, maar hier begon de uitdaging bij ons te kriebelen… een nieuw jasje, een gaaf patroon.. duurzaam materiaal… JA! Maar nu moesten we het nog gaan realiseren.

20160415 Krukjes voor blog 2

In het kader van sociaal verantwoord produceren, waar wij voornamelijk naar streven, zijn wij in contact gekomen met Tactus, een zorgaanbieder in de verslavingszorg. Hier bieden zij o.a. dagbesteding aan in de vorm van hout- en metaal bewerking in hun eigen hout- en metaalwerkplaats. Zij waren, net als ons, erg enthousiast over het idee van de kruk en zij waren in staat om voor ons de frames en zitvlakken te produceren.

Nu was het zaak een uniek en leuk patroon te maken die de kruk een passende uitstraling zou geven i.c.m. het oude industriële ontwerp. Zodoende is Jenny aan de slag gegaan met een aantal zelfontworpen patronen, 15 om precies te zijn! We wilden starten met 3 verschillende patronen. Dus we hebben ieder één patroon uitgekozen die er voor ons persoonlijk gelijk uitsprong. En dat zijn de patronen ‘In Bloom’ , ‘Press Forward’ en ‘Rush Hour’ geworden. Na wat passen en meten en nog wat aanpassingen her en der (het moest natuurlijk perfect zijn) hadden we de perfecte fit!

20160415 Krukjes voor blog 1

Voor het drukken van de patronen zijn we naar drukkerij Nezzo gegaan, een drukkerij in Druten, welke werkt met mensen met een afstand tot de “gewone” arbeidsmarkt. De patronen zijn gedrukt op kwalitatief en duurzaam vinyl (dit is materiaal dat gebruikt wordt voor het inpakken van auto’s). Dit materiaal  is eenvoudig schoon te maken indien hier vuil op terecht gekomen is. 

Na een maand of 3 hadden we in samenwerking met 2 sociale werkplaatsen een duurzaam en sociaal verantwoord nieuw product ontwikkeld, met een zwart massief metalen frame, een mooi sfeervol houten zitvlak van Ecoberk en 3 gave patronen. Dit maakt de kruk extra speciaal en het resultaat mag er wezen vinden we zelf!

In onze shop kun je de krukjes bekijken! Klik hier.

Tot de volgende keer! 

Anne

Even voorstellen!

14 april 2016

Hoi! Ik ben Anne (25) en werk nu sinds 3 maanden bij I am Recycled op basis van een beschikking voor dagbesteding. Hier werk ik samen met Nanda Wintjes - oprichtster van I am Recycled- en sta ik haar bij in (bijna) alle werkzaamheden die komen kijken bij een webshop. Verder ben ik in het dagelijks leven, alleenstaande moeder van twee prachtige meiden van 4 en 5 jaar.

1477489 584837198231944 278915844 n

Bij I am Recycled wil ik mijzelf verder ontwikkelen in creativiteit en in de arbeidsmarkt. We kunnen het erg goed met elkaar vinden en ik ben super blij dat ik deze kans heb gekregen. Een van de dingen die ik op mij ga nemen, en je raad het misschien al, is de blog! Schrijven is een van mijn passies en ik hoop dan ook jullie te mogen interesseren en/of vermaken in de wereld van I am Recycled.

Hier kan je mij gaan volgen, houd ik je op de hoogte van wat er allemaal gebeurd, waar we aan werken en leuke woonideeën, DIY, tips & tricks!

Dus!! 

Stay tuned! 

Ook hoor ik graag als jullie leuke ideeën en/of vragen hebben waar ik over kan schrijven!

Groetjes! 

Anne.

The making of

2 Juli 2013

In onderstaande film zie je hoe met veel toewijding en op ambachtelijke wijze deze vrolijke spanbandenkrukjes worden gemaakt door activiteitencentrum Balders-Hoef. 

spanbanden krukjes

 

Recycling is niet saai!

28 mei 2013: gastblog

We hebben dit keer een gast op ons blog. Namelijk Bas de Vries, werkzaam bij Gebroeders Opdam waar het recyclen van auto-onderdelen centraal staat. Hij wil ons graag inspireren wat voor een leuks je allemaal met autobanden kunt doen en geeft hier in zijn blog een aantal voorbeelden van.

Veel leesplezier!

Recyclen is niet saai!

Do it yourself: Bij een autoband denk je in eerste instantie aan een robuust voorwerp welke na gebruik het beste een plek op de afvalbelt kan krijgen. Maar dit is helemaal niet nodig. Als creatieveling kun je erg leuke en grappige dingen maken van een gebruikte autoband. Laat je inspireren, verrassen en ga aan de slag!

De oorsprong: Autobanden op zich vormen al een van de grootste Nederlandse afvalstromen. Twintig procent van deze autobanden moet worden hergebruikt. Met het hoofdbestanddeel van de band, namelijk rubber, kunnen allerlei verschillende nieuwe voorwerpen worden gemaakt. Kijk voor meer informatie over het opnieuw gebruiken van banden op www.gebr-opdam.nl.

Outfit: Tassen, slippers en zelfs schoenen kunnen worden gemaakt van het rubber van een autoband. Een Belgisch merk, genaamd Mais il-est où le soleil heeft in haar collectie tassen die gemaakt zijn van autobanden. Goed initiatief want het hergebruiken is een pluspunt voor ons milieu. Omdat de tassen met de hand worden gemaakt (meer werkgelegenheid, alweer een pluspunt!) zijn ze wel prijzig.

In landen als Afrika worden van autobanden vaak slippers gemaakt. Een voorbeeld is de Ecosandal: deze wordt gemaakt in Kenya en heeft Obama als opdruk. In Nederland is er een soortgelijke hype ontstaan. Samen met studenten van een grafische opleiding maakte Jan Jansen (schoenenontwerper) de Plakkies. Een milieuverantwoorde slipper. Deze slipper heeft een mooie, kleurrijke opdruk die ontworpen zijn door weeskinderen uit Durban.

In landen als Afrika worden van autobanden vaak slippers gemaakt. Een voorbeeld is de Ecosandal: deze wordt gemaakt in Kenya en heeft Obama als opdruk. In Nederland is er een soortgelijke hype ontstaan. Samen met studenten van een grafische opleiding maakte Jan Jansen (schoenenontwerper) de Plakkies. Een milieuverantwoorde slipper. Deze slipper heeft een mooie, kleurrijke opdruk die ontworpen zijn door weeskinderen uit Durban.

Ken je Maria Blaisse? Ze is in ieder geval de ontwerper van de C-shoe: een schoen in de vorm de letter 'C'. Al heel lang maakt zij producten van gebruikte autobanden. Zelfs vazen. Deze schoen is genomineerd geweest voor de Dutch Design Award.

Plantenbak: Een heel simpele manier om je tuin een boost te geven is door een autoband te gebruiken als plantenbak. Je hoeft niet eens ingewikkelde handelingen te verrichten. Je kunt de autoband random ergens in de tuin neerleggen en daarin planten of bloemen laten groeien. Als extra eyecatcher kun je de band een mooi kleurtje geven.

Comfortabel zitten: Het is altijd handig om bij onverwacht bezoek een extra stoel of iets anders inde buurt te hebben waarop je kunt zitten. Met twee autobanden kun je een poef maken! Hoe je dit doet? Je stapelt twee autobanden op elkaar die je vastmaakt met een lijm speciaal voor rubber. De autobanden geef je een kleur met hoogglanslak. Het zitgedeelte kun je maken van hout welke je op de bovenste autoband vastmaakt met lijm. Deze kun je eventueel een passende kleur geven. Hierop kun je een (rond) kussen leggen en klaar ben je!

Kinderspelen: De kinderen dol op buiten spelen? Maak het nog leuker met zelfgemaakte speelapparatuur. Aan een autoband bind je een stevig touw en deze hang je in de hoogste boom. Een veelzijdige schommel! Of maak een hinkelpad door de   autobanden in een bepaald ritme achter elkaar in de tuin te leggen. Je kunt ook fietsenrekken maken met autobanden. Dit doe je door halve autobanden (maanvorm) met de ronde zijde naar boven te plaatsen. Een paar hiervan achterelkaar en je zet je fiets tussen de autobanden in. De autobanden kun je onder ander bevestigen door ze een klein stukje in de grond te graven.
 

Cradle to Cradle: Win Actie

18 Maart 2013: Cradle to Cradle Win Actie

Ben jij er al van overtuigd dat onze toekomst ligt in het toepassen van de Cradle to Cradle gedachten?

Het kan bijna niet anders dan dat deze groep steeds groter wordt. Als ik alleen al om me heen kijk, hoor en zie ik allerlei initiatieven met  hetzelfde doel:  mensen wakker schudden en inspireren om bewustere keuzes te maken.

Maar toch vind ik het vaak lastig om te achterhalen wat écht een eerlijk en duurzaam product is, ondanks de tientallen keurmerken. Vaak ontbreekt het aan achtergrondinformatie over de makers, de materiaalkeuzes en het gezicht achter het bedrijf. Toch belangrijk als ik als consument bewuster wil gaan shoppen!

Laatst kwam ik een online winkel tegen waar ik echt een goed gevoel bij krijg. Het bedrijf heet Yumeko en produceert en verkoopt eco producten op het gebied van slapen en baden. Je voelt, ziet en ervaart aan alles dat het goed zit. De producten staan voorop, maar als je meer wilt weten is alle informatie te vinden. Met interessante filmpjes,  blog,  foto´s en inspirerende teksten ben ik overtuigd van hun producten www.yumeko.nl.

Yumeko heeft ook  een Cradle to Cradle handdoek in het assortiment! Deze  kan je na jaren van trouwe dienst in de groene container weggooien. Hij is immers volledig biologisch afbreekbaar. Dat vind ik nou écht goed bezig zijn.

Ook jou kunnen we hiermee verblijden. Wij mogen deze Cradle to Cradle handdoeken van Yumeko namelijk weggeven!

Doe mee met deze leuke win actie en ervaar zelf hoe fijn een duurzaam product kan zijn. Geef antwoord op onderstaande vraag, via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), dit blog of onze Facebookpagina en je maakt kans op deze fijne prijs.

Wat is jouw (eerste) stap naar een duurzamere samenleving?

Wij laten ons graag verrassen door jullie antwoorden.

2 april 2013 maken we de winnaar bekend.

Cradle to Cradle: Wat is het?

 

6 Maart 2013: Wat is Cradle to Cradle?

Van minder slecht naar goed.

Het streven om duurzaam te zijn is inmiddels alweer achterhaald. Want vaak is de vertaling van duurzaamheid hetzelfde als  minder slecht. Uiteindelijk heeft een verduurzaamd product, zij het verlangzaamd, een negatief effect op de leefomgeving. Duurzaam = minder slecht

De nieuwe uitdaging is om echt GOED bezig te zijn. Positief voor onze leefomgeving, de economie en onszelf. Cradle to Cradle = GOED.

Wanneer is een product Cradle to Cradle?

Het product bestaat uit natuurlijke materialen die biologisch afbreekbaar zijn en geen giftige stoffen bevatten (de biologische kringloop), en/of materialen die continu en zonder kwaliteitsverlies te gebruiken zijn (de technische kringloop).

De energie die nodig is om het product te maken en de grondstoffen te recyclen, is op basis van blijvend voorradige energie zoals zonne- en windenergie.

Tot slot is het van belang dat het product eenvoudig demonteerbaar is. Op deze wijze kunnen de verschillende materialen op een economisch efficiënte wijze gescheiden worden. 

Als een product aan bovenstaande eisen voldoet, is er geen sprake meer van afval.  

Want afval = voedsel

Op deze wijze hoef je je niet schuldig te voelen als je consumeert. Het is namelijk geen minder slecht product maar een goed product. Je helpt hiermee de natuur, je stimuleert hiermee de economie en je verwent jezelf of een ander.

Ofwel, een ware revolutie, die inmiddels ook Nederland heeft bereikt.

 

Cradle 2 Cradle: Introductie

 

3 Maart 2013: Cradle 2 Cradle

De consument dat ben jij. Jij bepaalt jouw manier van leven en consumeren.

Duurzaamheid, groen, recycle, biologisch en het verkleinen van jouw ecologische voetafdruk. Grote ambities om de wereld om ons heen zo mooi en toekomstbestendig mogelijk te maken. Gelukkig wordt dit inmiddels door velen gerealiseerd. Maar uiteindelijk is de consument een van de belangrijkste factoren die bepaalt of deze droom ook werkelijkheid wordt.

Als je jezelf hiervan al bewust bent en je hebt besloten om duurzamer te gaan leven, kom je voor de grote uitdaging te staan: het gaan doen! Maar, hoe doe je dat dan, wat is haalbaar, wat is goed, waar begin je mee, waar vind je goede producten, wat heb je ervoor over, wanneer doe je het goed genoeg, heeft het wel nut, en ga zo maar door.

Allerlei dilemma’s waar je bij het lezen al moe van wordt. Je besluit al snel bij het oude vertrouwde te blijven. Gelukkig hoeft het helemaal niet zo ingewikkeld te zijn.

Onze tip: vraag jezelf af wat je het meest belangrijk vindt en begin gewoon met een eerste stap.

 

 

 

 

Immers, alle beetjes helpen. Zodra je jezelf meer openstelt voor wat jij concreet kan doen, zul je merken dat je steeds meer bewust bent van de mogelijkheden. Je wordt geïnspireerd door alle goede initiatieven om je heen waardoor je zelf nog meer energie krijgt om jouw steentje bij te dragen. Uiteindelijk zal je steeds beter een weg gaan vinden in het creëren van een duurzamere manier van leven en consumeren, die bij jou past.

Onze eerste stap is het bijdragen aan het verminderen van de hoeveelheid afval. Door ons bedrijf zijn we steeds bewuster gaan nadenken over afval. We zijn onszelf steeds meer gaan afvragen hoe wij ons steentje kunnen bijdragen. In onze zoektocht naar informatie kwamen wij het volgende tegen: Cradle 2 Cradle.

William McDonough en Michael Braungart, de grondleggers van Cradle 2 Cradle, geven ons veel energie en inspiratie om toe te werken naar een nog betere combinatie van mooi & duurzaam wonen. Hun nieuwe kijk op duurzaam ontwerpen willen we graag met jullie delen.

Daarom zullen we de komende maand door middel van interessante informatie, inspirerende video’s, foto’s en een leuke ACTIE aandacht besteden aan Cradle 2 Cradle.  

 

 

 

Recycle goede voornemens

2 Januari 2013: Recycle goede voornemens

Het is weer het begin van een nieuw jaar! Zoals gebruikelijk, tijd voor goede voornemens. Of je er wel of niet aan mee wilt doen, er wordt hoe dan ook over gepraat!

 
Ikzelf ben niet zo van de goede voornemens. Toch denk ik aan het eind van het jaar stiekem terug aan wat ik allemaal heb meegemaakt. Vragen als, wat ging er goed en wat waren de minder fijne momenten, passeren de revue. En ja, zodra het nieuwjaar is, kijk ik weer vooruit. Een nieuw jaar voelt toch als een nieuwe start. Nieuwe kansen om van je fouten te leren, het fijne te koesteren en plannen te maken voor een gelukkig 2013.
 
Dus resumé en kijk met ons vooruit:
 
Ons hoogtepunt van 2012: de opening van onze webwinkel en de vele leuke reacties die daarop volgden
Ons dieptepunt van 2012: alle momenten dat ons geduld behoorlijk op de proef werd gesteld
Plannen voor het nieuwe jaar: I am Recycled nog meer op de kaart zetten, werken aan onze persoonlijke groei en meer recycle producten op de markt zetten.
 
Wij gaan ervoor en wensen iedereen een ontzettend (H)eerlijk & Sfeervol 2013 toe!
Nog geen voornemen kunnen bedenken? Recycle dan gewoon die van vorig jaar!
 
 


 

Jouw eigen kerstsfeertje

16 December 2012,

Heerlijk om te zien hoe creatief we met z’n allen zijn om er een fijne kerst van te maken. Ieder maakt op zijn eigen manier een kerstsfeertje in huis.

 
Het meest opvallende dit jaar zijn de alternatieve kerstbomen. Van sloophout, boeken, balonnen tot plakband, de meest uiteenlopende materialen worden gebruikt. Op Pinterest is zoveel moois te vinden dat je hier uren kan doorbrengen om de mooiste plaatsjes te verzamelen en te komen tot het beste idee voor jouw thuis. Heb je geen tijd meer om zelf te zoeken, wij hebben op Pinterest een mooie selectie voor je gemaakt (ga hier naar het prikbord met alternatieve kerstbomen).
 
Ik kon de verleiding niet weerstaan en heb inmiddels drie bomen in mijn huis! Voor mij geen kerst zonder echte dennenboom, maar dit jaar kon ik het niet laten om zo’n gave sloophouten kerstboom aan de muur te hangen en natuurlijk een bijzonder boompje met kerstballen van oude dekens.
 
Wij zijn erg benieuwd naar jouw kerstsfeertje in huis. Stuur hiervan een foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De 3 leukste foto’s krijgen een pakketje kerstballen van Lappalou cadeau. Natuurlijk ontvang je deze nog net op tijd voor de kerstdagen.
 
 
 

Recycle Inspiratie

 

27 November 2012,

Voor de feestdagen is het fijn als je huis weer op orde is. Tijd voor de grote schoonmaak!

Maar tijdens het opruimen stuit je telkens weer op de vraag, wat doe je met al die spullen die al tijden niet zijn aangeraakt? Een lastige vraag. Zeg nou zelf, het zijn vaak nog goede spullen, maar jaren bewaren heeft ook weinig zin...
 
Gelukkig denken we met z’n allen steeds beter na, voordat we lukraak iets weggooien. Het gave is dat dit leidt tot super creatieve en bijzondere producten. Via Pinterest kwam ik een inspirerende verzameling aan ideeën tegen (Recyclart) over wat je nog allemaal met je overbodige spul kan doen.
 
Leuk om te zien hoe creatief we zijn, en wie weet brengt het je op een briljant idee om zelf mee aan de slag te gaan.
 
Bron foto's: pinterest/recyclart

 

 

 


 

,

Goed voor jezelf, de makers én onze omgeving.

 

7 November 2012,

Zeg nou zelf, wij vrouwen shoppen graag! Het geeft een heerlijk gevoel als je iets gevonden hebt wat echt bij je past. Of nog leuker, als je zelf  spulletjes hebt gevonden die samen zoveel sfeer toevoegen aan je huis! O, daar kan ik zo lang met trots van genieten.

En is het niet fantastisch als je daarmee anderen ook blij maakt? Neem nou het merk Lappalou. Het zijn op de eerste plaats bijzonder hippe en warme producten waar je al blij van wordt als je er naar kijkt. Tegelijkertijd draag je hiermee bij aan het behoud van de werkgelegenheid voor mensen met een arbeidsbeperking. En als kers op de taart, worden ze gemaakt van oude wollen dekens die anders werden weggegooid. Heerlijk om op deze manier te kunnen genieten van dit oude vertrouwde materiaal!
 
Kijk er naar, geniet en natuurlijk bij ons te koop!
 
Meer informatie over Lappalou vind je hier.

 


 

Welkom!

 

Zaterdag 29 September 2012,


Na een lange wandeling met de hond, die nu ligt te slapen aan mijn voeten, nog ruikend naar het natte weer van vandaag, en een sterke bak koffie, is het eindelijk het moment om aan onze eerste blog te werken.

Welkom en leuk dat je de tijd neemt om dit blog te lezen!

Waar zal onze blog over gaan? Het lijkt ons leuk om jullie mee te nemen in het ontwikkelproces van ‘I am Recycled’. Wie zijn wij eigenlijk, waar zijn we mee bezig en waar willen we de komende tijd naar toe?  Op deze wijze willen wij jullie meer betrekken bij het concept van I am Recycled.  Dit komt voort uit onze behoefte om meer te zijn dan alleen een webshop met leuke spullen. Wat dat ‘meer’ precies betekent weten we zelf ook nog niet. Het is een ontdekkingstocht waar wij met groot enthousiasme en vol vertrouwen in stappen.
 
Wij zullen gaan genieten van de ups en downs waarvan we weten dat deze gaan komen en ons vasthouden aan de mooie uitspraak ‘Gelukkig zijn we er nog niet’ . Dit zal ons er aan herinneren dat de weg er naartoe nog leuker is dan het bereiken van het einddoel.


Nieuwsgierig naar de volgende blog? "Like"
 
ons dan op facebook en je weet precies wanneer de volgende blog online staat.

Lieve groeten van de ontdekkingsreizigers,


Nanda & Esther